aantgetijwetter.com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dit is de kennel website van de familie Pulles. De naam is ontstaan door de locatie waar wij wonen. Wij wonen namelijk met onze achtertuin aan een getij sloot en wetter is de friese naam voor water. De wetterhoun wordt ook wel afgekort met de naam Wetter. Vandaar dat wij op deze naam zijn gekomen.

Wij zijn al oud gedienden in de fokkerij echter voordat wij met honden begonnen hebben wij een cattery gehad. Beter bekend onder de naam cattery-YingYang. Dit was een cattery die Brits Korthaar katten fokte. Ik spreek in de verleden tijd omdat ik met het fokken van katten ben gestopt. Wij zijn Millie, Frans en Remco Pulles. De toekomstige stammoeder van de kennel Aan 't Getijwetter woont bij ons, dat is Lobke. De toekomstige stamvader van de kennel woont bij onze zoon, dat is Wiebe (maar op de stamboom staat Bauke). Naast onze Wetters hebben wij ook nog een Boomertje met de naam Yarah. Wij hebben vanuit de cattery nog vier katten overgehouden. Dit zijn Dewie, Robbie, Lana en Wanitah.

Op dit moment hebben wij geen puppies. Klik hier om de foto's te zien van het laatste nest dat door ons is gefokt..

Op de foto hiernaast staat onze zoon, ook zie je nog zijn herder die helaas is overleden. Hij is ook onze contact persoon voor de website.

Wij wensen jullie veel plezier op onze website,

Met vriendelijke groet,
Frans, Millie en Remco Pulles
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu