Dagboek - aantgetijwetter.com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dagboek

De Honden > Nest Wiebe en Lobke
05 Januari 2018
Gisteren hebben we de Echo laten maken om te kijken of Lobke drachtig is. En ja hoor. Het is gelukt! Wiebe en Lobke worden pappa en mamma. We zagen de hartjes kloppen.
25 Januari
Gisteren vertrouwden we het niet helemaal omdat Lobke wat afscheiding kreeg en zijn we nog een keer naar de dierenarts gegaan. Voor de zekerheid hebben we Lobke nog een keer laten controleren. Alles OK! Nu werden er ook, echo filmpjes van de pups gemaakt. Mededeling van de arts "Het zijn stevige pups"
Op 29 Januari zijn we voor de rontgenfoto gegaan hierdoor weten we ongeveer hoeveel puppies we kunnen verwachten. Op de foto zijn er zeven geteld en dat zou een heel mooi aantal zijn. Op de fotopagina kan de foto worden vergroot.

In de nacht van vijf naar zes februari zijn de pups geboren. In totaal zijn er acht geboren twee rueen en zes teefjes. Alle pups groeien als kool, vanmorgen zijn de dooddruk randen uit de werpkist gehaald omdat de pups nu allemaal rond de kilo zijn. Net zijn ook de foto's van de 2de week op de site gezet.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu